Lad mig hjælpe din hest med holdbare resultater

Referencer

Veigar fra Viuf, Vejle

Jeg synes, jeg vil fortælle min historie om Veigar:

Veigar blev i sommeren 2015 syg med hoste og feber – hosten fortsatte og der blev undersøgt lunger m.m. – intet tegn på noget unormalt – men hesten hostede stadig – fik behandling med div. dyrlægeordineret medicin – kortizon og maske.

I sommeren 2016 havde den dage, hvor den tydeligvis havde meget svært ved at trække vejret, og hosten fortsatte, og så begyndte næsen at tabløbe med klar væske – nye undersøgelser af lungerne. Men dog intet tegn på kronisk bronkistisk.

På et ridekursus i okt. blev jeg kontaktet af en af deltagerne, Vivian Lee Chrom, som tilbød mig at hjælpe hesten – den fik så nogle vitaminer og homopatisk medicin – efter 14 dg, holdt næsen op med at løbe, og nu her i juni (2017) rider jeg ham som en helt normal hest, takket være Vivian Lee Chrom og hendes behandling. Jeg troede aldrig, jeg ville få en hest der kunne rides mere – men nu har han masser af energi og super frisk.

Jeg havde nok brugt mindst 50.000 på dyrlægebehandlinger – som ikke hjalp – og jeg tror ikke på alternativ medicin, men her ser det altså ud til at have haft en fantastisk virkning.

Mvh. Elisabeth

Trine Elgaard og Margo fra Randers

Jeg vil gerne dele min historie/erfaring med min astmahest:

Har en oldenborg på 16 år, haft ham i 9 år. Sidste sommer startede han med besværet vejrtrækning, havde dyrlæge ude et par gange. Blev konstateret astma, blev tilbudt diverse behandlinger, valgte at prøve et par stykker uden resultat.

Så blev det efterår og symtomerne forsvandt næsten, tænkte ikke videre over det, bare super glad. Så kom foråret og ekstrem varmt, det hele blussede op igen, og var værre end sidste år.

Jeg undersøgte mange forskellige ting/måder, men faldt over et indslag herinde ang. Vivian Lee Chrom.

Hende kontaktede jeg, og startede behandling op.

Og hvor ville jeg ønske jeg havde gjort det længe før. Efter snart 2 mdr med behandlinger, har jeg en hest , som er til top. Så til alle jer, tøv ikke med at bruge Vivian, hun er alle pengene værd. God sommer fra en glad hesteejer!

Lone og Natalie Fischer, og Imnir fra Otterup

– lagt på Facebook i gruppen, Os med heste med Luftvejslidelser

Vi var til kursus hos Frami, og snakkede med Elisabeth, hvor vi fik navnet på Vivian Lee Chrom.

Vores islænder har været igennem den hele store tur på grund af mild astma, de kunne ikke gøre mere på Højgård.

Vi har kontakt til Vivian og islænderen er igang med første kur, og det hjælper helt vildt, ingen hoste, trækker vejret normalt, og rides og han er så glad igen.❤️❤️
Imnir Er en stor lækker islænder vallak, som er klar de høje klasser 5.1 T2 og pas løb, de skulle gerne til DM.

Ímnir fik sit første slemme hosteanfald i maj 2017, vi fik medicin til pollenallergi.
Så gik det fint indtil januar 2018, vi tog ham til dyrlæge hvor han fik lungeskyl og de fandt slim i halsen, men ikke noget i lungerne.
Han kom på maske med binyrebarkhormon 1 mdr, ingenting hjalp.
Så fik en han 1 mdr med vaccine og mere binyrebarkhormon, stadig ingen forbedring.
Dyrlægen sagde de kunne ikke gøre mere, så trist melding og en rytter som var meget ked af det.
Vi tager vores unge islænder med til Frami, hvor Julie underviser, der snakkede vi med Elisabeth og hun fortale om Vivian vi tænkte ja hvorfor ikke prøve, selvom det lød lidt anderledes.
Vi tog kontakt til Vivian i maj måned, hun fik et billede af Mim, og så gik der ikke mange dage før vi kunne mærke forskel.
Vi fik nogle vitaminer han skulle have, også gik det stærkt
I juni måned starter han Fynsmesterskab, starter 5.1 og bliver nr 3, højeste snit han har redet til nogensinde.
Nu går turen til DM, hvor der skal rides 5.1 T2 og PP1
Det gik fantastisk, en super glad hest og rytter, som endte med “ Danmarksmester i PP1”
Han var opgivet af dyrlægen, men ved Vivians hjælp har vi en super hest, som i år kæmper om en plads til WM.

Susanne Dam Jensen, og Kapri Sonne (Fjordhest) som Vivian hjalp i vinteren 2017

Tak fordi du hjalp ham hér. Han er nu helt holdt op med at hoste . Jeg troede ikke rigtig på det i starten – at man kunne fjernheale en hest ved bare at se på et billede.

Men nu hvor hesten ikke længere hoster,tja. Hokus pokus eller ej. Noget er der ihvertfald sket. Jeg har fået en helt anden hest.

Mange hilsner Susanne Dam, Vejle

Nogle spørgsmål?

Benyt kontaktformularen til højre og jeg vil vende tilbage.
"Vivian har igennem en periode fra efteråret 2016 og frem til nu behandlet flere af mine heste med særdeles godt resultat. Luftvejslidelser og nedsat fordøjelse ect. Hvis nogen ønsker yderligere og nærmere forklaringer så kontakt mig gerne. Uden Vivian tror jeg ikke min ene hest var kommet ud på den anden side efter en krads og langvarig virus infektion med host og luftvejs problemer. hesten er siden sommeren 2017 helt medicin fri og luftvejene ok. Stor tak til viv."

Elisabeth R.

Send en besked

Seneste nyt

Følg med i det seneste nyt på min Facebook side, hvor der løbende tilføjes nye billeder, opdateringer, m.m.

Klik på knappen nedenunder for at gå direkte til min Facebook side.