Lad mig hjælpe din hest med holdbare resultater

Om vivian

“Hvis man ikke tror på mirakler, så er man ikke realist,” er et motto, jeg elsker. Og der har alle dage været noget i mig, der elsker historier om “mirakler” og høre om mennesker, der kunne gøre det, som ingen andre troede kunne lade sig gøre.

Da jeg for små ti år siden efter en længere stressperiode begyndte at beskæftige mig med BevidshedsBerøring og uddannede mig til BB-facilitator for at kunne hjælpe mennesker gennem deres egen krops viden og visdom, så jeg hvordan “miraklerne” nogle gange var tættere på, end vi troede.

Efterfølgende fik jeg øjnene op for kinesiologien, hvor jeg igennem flere år blev sidemandsoplært og “opdraget” af en af en skøn gammel rotte i faget, Jonna Wiemann. Herefter kurser hos Edel Hougaard, Wayne Topping og andre kapaciterer inden for kinesiologien.

Det gav mig for alvor indsigt i, hvordan kroppens egen intelligens og viden er vores stærkeste allierede i medgang og modgang, og ikke mindst sygdom.

At vores viden om, hvem vi er, arbejder for os og nogle gange i mod os.

Ikke mindst i hvor høj grad vi er en funktion af, hvordan mennesker og begivenheder i vores liv har påvirket os helt ned på celleniveau, og hvordan det indgår i et tæt samarbejde med kroppens fysiologi, cellernes tilstand og regenerationsevne, immunforsvaret, nervesystem, hormonernes indbyrdes samarbejde osv.

Sideløbende var jeg blevet den lykkelige ejer af ikke bare én men flere islandske heste, og begyndte at arbejde med hestene efter samme metode, som jeg havde lært omkring mennesker. Og jeg så, at det virkede, endog både hurtigt og meget effektivt, fordi hestene er så uhyre følsomme, og vi skal ikke kæmpe med et tvivl- eller trosystem, om man vil.

Men jeg har også stiftet bekendtskab med den virkelige verden, for inden jeg overhovedet nåede så langt, læste jeg samfundsfag på RUC og erhvervsret på CBS, og har mange års erfaring fra forsikringsbranchen, bl.a. på Trygs Alarmcentral.

I 2019 afslutter jeg min 7. 7-års cyklus. Ifølge Rudolf Steiner en frigørelse fra vores livsskæbne, og der hvor vi begynder at samle den dybere indsigt, livet har givet os, og føler os uafhængigie nok til at udtrykke den. Det er det arbejde, jeg udtrykker i mit arbejde med hestene.

Vivian Chrom

Nogle spørgsmål?

Benyt kontaktformularen til højre og jeg vil vende tilbage.
"Vivian har igennem en periode fra efteråret 2016 og frem til nu behandlet flere af mine heste med særdeles godt resultat. Luftvejslidelser og nedsat fordøjelse ect. Hvis nogen ønsker yderligere og nærmere forklaringer så kontakt mig gerne. Uden Vivian tror jeg ikke min ene hest var kommet ud på den anden side efter en krads og langvarig virus infektion med host og luftvejs problemer. hesten er siden sommeren 2017 helt medicin fri og luftvejene ok. Stor tak til viv."

Elisabeth R.

Send en besked

Seneste nyt

Følg med i det seneste nyt på min Facebook side, hvor der løbende tilføjes nye billeder, opdateringer, m.m.

Klik på knappen nedenunder for at gå direkte til min Facebook side.

Kontakt mig i dag

Skriv til Vivian, så kan hun stille de relevante spørgsmål og finde frem til den rette behandling.