Lad mig hjælpe din hest med holdbare resultater

Hvorfor vælge alternativ behandling?

Fordi det virker. Fordi det ikke er invasivt, og fordi du ofte får meget mere med i behandlingen, end du havde forestillet dig.

En hest, der genvender sin naturlige balance bliver ikke bare sundere og raskere – den bliver også gladere og mere samarbejdsvillig.

Når hesten genopbygges og genfinder sin indre, naturlige balance og går fra en nedbrydende stresstilstand i kroppen til en mere opbyggende vækst-tilstand, bliver kroppen dermed langt bedre i stand til at reparere sig selv i celler, i de forskellige væv, i organer og i nervesystemet.

Og når du vælger ikke at belaste din hest yderligere med medikamenter, der ikke er naturlige for hestens organisme,
så  bevarer du en bedre tilstand i hesten i stedet for at belaste en i forvejen svækket krop med præparater, den skal bruge kræfter på at rydde op efter.

Alternativ behandling kan derfor være forskellen på, om du ender med en langvarig, dyr behandling – eller om din hest på langt sigt har brug for et operativt indgreb eller ej.

Fup eller fakta?

Alternativ behandling er kke mere mystisk end det bliver gjort til. Meget af den forståelse, vi arbejder med, har direkte rod i den moderne lægevidenskab – men har samtidig også rod i andre principper, der har fungeret i tusindvis af år.

Det er tusindvis af år siden, at hesten blev en del af menneskernes liv – og i takt med at vores livsførelse ændrer sig – så ændrer vi også hestenes liv. Alt sammen i den bedste mening, og fordi vi så gerne vil bevare hestene som en integreret del af vores liv. Af de mange ændringer kan nogen være rigtig gode og hensigtsmæssige, mens andre fjerner hesten yderligere fra det, den selv ville vælge, hvis vi gav den lov til selv at bestemme.

Hestens følsomhed og fine intuition gør den stadig i stand til at vælge de rigtige ting, fødevarer – og derfor kan vi hjælpe den ved at fremme dens naturlige balance.

Der, hvor vi kan hjælpe hesten tilbage til et mere naturligt udgangspunkt, er i måden vi behandler hesten på, når den er blevet syg.

Læs mere om muligheder for forløb

Ingen copy/paste hos mig – for ikke to heste er ens

Selv om vores heste selvfølgelig har mange ting til fælles, er de også meget forskellige.

Selv inden for samme race, kan der forekomme store forskelle mht. til temperament, fysisk konstitution og selvfølgelig den individuelle historie, som hesten bærer med sig.

Så giver det overhovedet mening, at vi giver så mange heste nøjagtig den samme behandling, når to heste ikke er ens, når det kommer til stykket? Det mener jeg jo ikke.

Jeg har over tid set mange heste med de samme diagnoser eller de samme tilsyneladende symptomer. Men når først jeg dykker ned i den enkelte hests problematik, er der alligevel ikke to, der er helt ens.

Og jeg har da endnu heller ikke lavet nøjagtig den samme kur og/eller anbefalinger ttil to heste – fordi det for mig giver mening, at hesten skal have en fuldstændig individuel behandling, baseret på netop den hests problematik, konstitution og evne til at regenerere. Derfor kan du regne med, at kuren til din hest er fuldstændig skræddersyet til din hest og til din hests specifikke problematik.

Nogle spørgsmål?

Benyt kontaktformularen til højre og jeg vil vende tilbage.
"Vivian har igennem en periode fra efteråret 2016 og frem til nu behandlet flere af mine heste med særdeles godt resultat. Luftvejslidelser og nedsat fordøjelse ect. Hvis nogen ønsker yderligere og nærmere forklaringer så kontakt mig gerne. Uden Vivian tror jeg ikke min ene hest var kommet ud på den anden side efter en krads og langvarig virus infektion med host og luftvejs problemer. hesten er siden sommeren 2017 helt medicin fri og luftvejene ok. Stor tak til viv."

Elisabeth R.

Send en besked

Seneste nyt

Følg med i det seneste nyt på min Facebook side, hvor der løbende tilføjes nye billeder, opdateringer, m.m.

Klik på knappen nedenunder for at gå direkte til min Facebook side.